Redermal Medical Derma Clinic is gespecialiseerd in huid- oedeem- en laser behandelingen. De kliniek is er volledig op ingericht. Onze visie op huidtherapeutische zorg bestaat uit vier aspecten, namelijk:

1. Veiligheid voor zowel patiënten als zorgverlener

Veilig werken is voor Redermal een basisvoorwaarde voor een optimale zorgverlening. Daarom werken onze huidtherapeuten uitsluitend met gecertificeerde apparaten en producten, waarvan wetenschappelijk de effectiviteit en veiligheid bewezen zijn.

2. Hoge kwaliteit van zorgverlening

Om huidtherapeutische zorg van hoogwaardig niveau aan te kunnen bieden, worden regelmatig nascholingen gevolgd door onze huidtherapeuten. Hierdoor wordt de kwaliteit en deskundigheid van behandelaars gewaarborgd. In de kliniek wordt er volgens protocollen en richtlijnen van de beroepsvereniging gewerkt. Door middel van wetenschappelijk- en praktijkonderzoek binnen de kliniek wordt het kwaliteitsniveau van behandelingen verhoogd.

3. Patiëntgericht /gastvrijheid

Bij ons staan patiënten en hun zorgvraag centraal. Onze huidtherapeuten bieden de zorg aan vanuit perspectief en behoefte van de patiënt. Wij vinden het zeer belangrijk om te weten hoe onze patiënten de zorgverlening binnen de kliniek ervaren. Uiteraard staan wij open voor eventuele aan/opmerkingen. Naar onze patiënten toe garanderen wij zorgvuldigheid, persoonlijke betrokkenheid en patiëntvriendelijkheid.

4. Transparant

Redermal Medical Derma Clinic streeft er continue naar om kwaliteit en veiligheid van de zorgverlening te verbeteren en deze inzichtelijk te maken voor patiënten, zorgdisciplines en zorgverzekeraars. Wij zien het geven van volledige en eerlijke informatie als een plicht.

Meer weten over onze kliniek, een afspraak maken of contact opnemen? Ga dan naar onze contact pagina.

Contact