Joost van den Heuvel is specialist in micropigmentatie en voert alle behandelingen uit op het gebied Permanente Make-up. Micropigmentatie, ook wel aangeduid als Permanente make-up (PMU), is een proces waarbij natuurlijke en veilige pigmenten, door middel van een steriele micronaald, worden ingebracht in de huid.

Voor een advies adviseren wij u een afspraak te maken voor een intake gesprek bij de micropigmentatie specialist, Joost van den Heuvel. Het intakegesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

Wenkbrauw

Wij bieden de allerlaatste trends in permanente make-up voor de wenkbrauwen. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Schaduwtechniek: Hierbij wordt er een zachte schaduw tussen de bestaande haartjes gecreëerd. Voor perfecte volle wenkbrauw met behoud van de natuurlijke en zachte look.
  • Hairstroke techniek: Met de hairstroke techniek worden levensechte haartjes getekend welke bijna niet van uw eigen wenkbrauwharen te onderscheiden zijn.

Een combinatie van beide technieken is mogelijk. We bespreken samen de mogelijkheden die passen bij uw huid en gezicht.

Eyeliner

 Ook voor de eyeliners bieden wij verschillende mogelijkheden:

  • Eyeliner Classic; hierbij wordt er een subtiel dun lijntje tussen en net boven de wimpers gezet, waardoor een effect van vollere wimpers wordt gecreëerd.
  • Eyeliner Advanced; hierbij wordt er een dikkere opvallende eyeliner voor een expressieve en krachtige uitstraling gebruikt.

Twijfelt u welke van bovengenoemde technieken het beste bij u past, dan kunt u dat altijd tijdens een gratis intake gesprek met onze micropigmentatie specialist bespreken.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak?

Neem contact met ons op via email, telefoon of loop binnen bij onze kliniek.