Redermal is een moderne kliniek voor huid -, laser- en oedeemtherapie in Leidschendam en omstreken, waar een tal van huidtherapeutische behandelingen wordt aangeboden. De naam Redermal zegt het al: herstellende huid. Dat is ook het hoofddoel, waar wij als huidtherapeuten naar streven. Het doel van onze behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de huidaandoening. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk om hoogwaardige huidtherapeutische zorg te leveren en de patiënt in al zijn/haar facetten van dienst te kunnen zijn en te kunnen behandelen.

In de kliniek Redermal zijn twee ervaren huidtherapeuten werkzaam. De huidtherapeuten zijn HBO opgeleid en BIG geregistreerd. Ook zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dat houdt in dat zij door diverse nascholingen op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak huidtherapie. Kliniek Redermal heeft nauwe samenwerking met huisartsen, fysiotherapeuten en andere medisch specialisten, zoals dermatologen en cosmetische artsen.

Mocht u aanvullende informatie willen en/of vragen hebben over uw persoonlijke huidklachten, neem dan gerust telefonisch contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

-

Namens het team van Redermal Medical Derma Clinic

Sara Ehteshamy

Huidtherapeut                             
Email

Gulsum  Tas

Huidtherapeut                             
Email